Video: Louis van Gaal onthult in HaiSociety zijn nieuwe coronahobby

Video: Louis van Gaal onthult in HaiSociety zijn nieuwe coronahobby

In de eerste aflevering van Hai Society ontmoet Jaïr Ferwerda Louis en Truus van Gaal in het luxe Vale do Lobo in Portugal. Portugal is net als Nederland hard getroffen door het coronavirus en om samen de lockdown door te komen hebben Louis en Truus veel getennist. Louis is volgens Truus bloedfanatiek tijdens het tennissen en daar heeft ze een vreselijke hekel aan.

Bekijk het fragment uit Hai Society hieronder.

Video: <em>Louis van Gaal</em> onthult in <em>HaiSociety</em> zijn nieuwe coronahobby In de eerste aflevering van Hai Society ontmoet Jaïr Ferwerda Louis en Truus van Gaal in het luxe Vale do Lobo in Portugal. Portugal is net als Nederland hard getroffen door het coronavirus en om samen de lockdown door te komen hebben Louis en Truus veel getennist. Louis is volgens Truus bloedfanatiek tijdens het tennissen en daar heeft ze een vreselijke hekel aan. Bekijk het fragment uit Hai Society hieronder. Het nieuwe programma Hai Society! is vanaf zondag 1 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hai Society! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jaïr Ferwerda in Hai Society!: "Draait alles om geld?" Bekijk deze video » Louis van Gaal vindt Portugese wijn beter dan Spaanse: "Helft van de prijs!" (video) Bekijk deze video » Bijzondere beelden: Laatste interview van Jan des Bouvrie in Hai Society Bekijk deze video »

Het nieuwe programma Hai Society! is vanaf zondag 1 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hai Society! terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Louis van Gaal onthult in HaiSociety zijn nieuwe coronahobby of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier