Video: huizen in Rijnmond zwaar beschadigd door kogelregen, politie doet onderzoek

Video: huizen in Rijnmond zwaar beschadigd door kogelregen, politie doet onderzoek

Video: huizen in Rijnmond zwaar beschadigd door <em>kogelregen</em>, politie doet onderzoek Voor de vierde keer in een ruime week zijn in de nacht van maandag op dinsdag kogels afgevuurd op een woning in de Rotterdamse wijk Feyenoord. Rond 01:30 uur werd bij de politie de melding van een schietpartij. In dezelfde nacht is ook op een huis in Vlaardingen geschoten, later op de nacht, rond 4.15 uur. Er raakte niemand gewond, maar de schietpartijen zorgen wel voor veel onrust. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Video: ondernemers Valkenburg blijven achter met miljoenen euro's aan schade na watersnoodramp Bekijk deze video » Hart van Nederland: stoffelijk overschot gevonden in kofferbak in Dordrecht Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie lost schoten bij gewapende achtervolging Leeuwarden Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Voor de vierde keer in een ruime week zijn in de nacht van maandag op dinsdag kogels afgevuurd op een woning in de Rotterdamse wijk Feyenoord. Rond 01:30 uur werd bij de politie de melding van een schietpartij. In dezelfde nacht is ook op een huis in Vlaardingen geschoten, later op de nacht, rond 4.15 uur. Er raakte niemand gewond, maar de schietpartijen zorgen wel voor veel onrust.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: huizen in Rijnmond zwaar beschadigd door kogelregen, politie doet onderzoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier