Video: stille tocht voor doodgestoken 15-jarige Joshua in Rotterdam

Video: stille tocht voor doodgestoken 15-jarige Joshua in Rotterdam

Op verzoek van de familie van 15-jarige Joshua, houden bekenden, vrienden en familie een stille tocht voor de jongen die vorige week werd doodgestoken door een leeftijdsgenoot. De jongen die hem doodstak, zit vooralsnog vast.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Video: stille tocht voor doodgestoken 15-jarige <em>Joshua</em> in <em>Rotterdam</em> Op verzoek van de familie van 15-jarige Joshua, houden bekenden, vrienden en familie een stille tocht voor de jongen die vorige week werd doodgestoken door een leeftijdsgenoot. De jongen die hem doodstak, zit vooralsnog vast. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Video: buurtbewoners geschokt door doodgestoken 14-jarige jongen in Hoogkerk Bekijk deze video » Video: vier minderjarigen opgepakt na ruzies drillrapgroepen Bekijk deze video » Video: familie en vrienden doodgestoken Shelley tevreden met uitspraak rechter Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: stille tocht voor doodgestoken 15-jarige Joshua in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier