Video: dochter Wendy van Dijk heeft rol te pakken in paardenfilm van Britt Dekker

Video: dochter Wendy van Dijk heeft rol te pakken in paardenfilm van Britt Dekker

Het vervolg op de succesvolle paardenfilm 'Whitestar' is onderweg. Waar we al hebben gezien dat Britt Dekker de hoofdrol heeft gekregen, zien we nog een bekende tussen de cast van 'Silverstar'.

Video: dochter <em>Wendy van Dijk</em> heeft rol te pakken in paardenfilm van <em>Britt Dekker</em> Het vervolg op de succesvolle paardenfilm 'Whitestar' is onderweg. Waar we al hebben gezien dat Britt Dekker de hoofdrol heeft gekregen, zien we nog een bekende tussen de cast van 'Silverstar'. Zo moeder, zo dochterDe dochter van Wendy van Dijk mag ook proeven van het leven als actrice, zij heeft ook een rolletje in de paardenfilm. Haar moeder af haar nog een aantal tips mee: "Je mag ook de tekst een beetje veranderen als een woordje je niet lekker ligt." Ook moest ze van Wendy tegen een hoed acteren om zo de tekst te oefenen. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: dochter Wendy van Dijk heeft rol te pakken in paardenfilm van Britt Dekker

Zo moeder, zo dochter
De dochter van Wendy van Dijk mag ook proeven van het leven als actrice, zij heeft ook een rolletje in de paardenfilm. Haar moeder af haar nog een aantal tips mee: "Je mag ook de tekst een beetje veranderen als een woordje je niet lekker ligt." Ook moest ze van Wendy tegen een hoed acteren om zo de tekst te oefenen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: dochter Wendy van Dijk heeft rol te pakken in paardenfilm van Britt Dekker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier