Zien: Cesar Zuiderwijk blikt in EenVandaag terug op 50 jaar Golden Earring

Zien: Cesar Zuiderwijk blikt in EenVandaag terug op 50 jaar Golden Earring

Zien: Cesar Zuiderwijk blikt in <em>EenVandaag</em> terug op 50 jaar <em>Golden Earring</em> De grootste Nederlandse rockband aller tijden is niet meer. Na zestig jaar houdt het avontuur van Golden Earring op, omdat George Kooymans de spierziekte ALS heeft. Cesar Zuiderwijk was vijftig jaar de drummer van de band. Hij blikt in EenVandaag terug op de vele mooie momenten. We zullen ons allemaal de hits van de band herinneren, van 'Another 45 Miles' en 'Radar Love' tot 'Twilight Zone' en 'When the Lady Smiles' - teveel om op te noemen. Bekijk de reportage van EenVandaag hierboven. Je kunt alle uitzendingen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Samantha Steenwijk over Golden Earring: "Een heel groot verlies, ze gingen er vol voor" Bekijk deze video » Beau: Jan Smeets draagt zijn 3FM Legend Award op aan George Kooymans Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Cesar Zuiderwijk blikt in EenVandaag terug op 50 jaar Golden Earring

De grootste Nederlandse rockband aller tijden is niet meer. Na zestig jaar houdt het avontuur van Golden Earring op, omdat George Kooymans de spierziekte ALS heeft. Cesar Zuiderwijk was vijftig jaar de drummer van de band. Hij blikt in EenVandaag terug op de vele mooie momenten. We zullen ons allemaal de hits van de band herinneren, van 'Another 45 Miles' en 'Radar Love' tot 'Twilight Zone' en 'When the Lady Smiles' - teveel om op te noemen.

Bekijk de reportage van EenVandaag hierboven. Je kunt alle uitzendingen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Cesar Zuiderwijk blikt in EenVandaag terug op 50 jaar Golden Earring of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier