Video: Vetter en Oosterwegel bezorgen Nederland zilver en brons op meerkamp

Video: Vetter en Oosterwegel bezorgen Nederland zilver en brons op meerkamp

Daar zijn nog twee medailles voor Nederland op de Olympische Spelen: Anouk Vetter behoudt de tweede plaats op de zevenkamp en Emma Oosterwegel knokt zich naar het brons. Daarmee staat de teller op 26 medailles voor Nederland op de Olympische Spelen.

Lees verder onder de video.

Video: Vetter en Oosterwegel bezorgen Nederland <em>zilver en brons</em> op meerkamp Daar zijn nog twee medailles voor Nederland op de Olympische Spelen: Anouk Vetter behoudt de tweede plaats op de zevenkamp en Emma Oosterwegel knokt zich naar het brons. Daarmee staat de teller op 26 medailles voor Nederland op de Olympische Spelen. Lees verder onder de video. Nafissatou ThiamOp de 800 meter, het slotonderdeel van de meerkamp, kwam de tweede plaats van Vetter in het klassement niet meer in gevaar, terwijl sensatie Oosterwegel oprukte naar het brons. Vetter begon de dag nog als leider in de zevenkamp nadat ze van 24 atleten de 100 meter horden, hoogspringen, kogelstoten en 200 meter het beste had afgelegd. Bij het speerwerpen presteerde Vetter echter ondermaats. De Belgische Nafissatou Thiam is daarmee de Olympisch kampioen op de meerkamp. Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven. Bekijk ook Zien: Churandy Martina mist stokje; Nederland eruit op 4x100m estafette (atletiek) Bekijk deze video » Zien: Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen overtuigend naar kwartfinale sprint Bekijk deze video » Zien: schoonspringer Tom Daley breit speciale trui voor Olympische Spelen Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Video: Vetter en Oosterwegel bezorgen Nederland zilver en brons op meerkamp

Nafissatou Thiam
Op de 800 meter, het slotonderdeel van de meerkamp, kwam de tweede plaats van Vetter in het klassement niet meer in gevaar, terwijl sensatie Oosterwegel oprukte naar het brons. Vetter begon de dag nog als leider in de zevenkamp nadat ze van 24 atleten de 100 meter horden, hoogspringen, kogelstoten en 200 meter het beste had afgelegd. Bij het speerwerpen presteerde Vetter echter ondermaats. De Belgische Nafissatou Thiam is daarmee de Olympisch kampioen op de meerkamp.

Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Vetter en Oosterwegel bezorgen Nederland zilver en brons op meerkamp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier