Video: dit glazen balkon is maar liefst 170 meter hoog

Video: dit glazen balkon is maar liefst 170 meter hoog

Video: dit <em>glazen balkon</em> is maar liefst 170 meter hoog Waaghalzen opgelet! Het hoogste gebouw in de Sao Paulo, de Mirante do Vale, heeft op de 42e verdieping een glazen platform gemaakt voor een bijzonder uitzicht over de stad. En dat is niet alleen mooi, maar ook heel eng. Dat zie je in bovenstaande video van De Telegraaf. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Straatintimidatie neemt toe: "Ik heb me echt weleens onveilig gevoeld" (video) Bekijk deze video » Bizarre beelden: Brutale dief steelt auto met aan boord drie kinderen Bekijk deze video » Bizarre video: vader ziet auto met drie kinderen gestolen worden Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: dit glazen balkon is maar liefst 170 meter hoog

Waaghalzen opgelet! Het hoogste gebouw in de Sao Paulo, de Mirante do Vale, heeft op de 42e verdieping een glazen platform gemaakt voor een bijzonder uitzicht over de stad. En dat is niet alleen mooi, maar ook heel eng. Dat zie je in bovenstaande video van De Telegraaf.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: dit glazen balkon is maar liefst 170 meter hoog of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier