Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week herhaalt Omroep MAX de aflevering van Droomhuis Gezocht waarin Sybrand Niessen samen met Gitta en haar buurvrouw Linda afreist naar Fins Lapland. VerliefdGitta werd een paar jaar geleden verliefd op Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. VrijheidGitta vindt de eindeloze natuur prachtig en zoekt ook vrijheid. Ze is vooral niet op zoek naar mensen om zich heen. 'Ik ben al vijftien jaar alleen en dat vind ik geweldig. Als ik zo nog vijftien jaar kan leven, met nog minder mensen, dan ben ik helemaal gelukkig.' HuizenOp basis van haar budget gaat Sybrand op zoek naar geschikte huizen. Daarnaast geeft hij praktische tips waar ze op moet letten bij de aankoop van een huis. Carrie bezoekt de Finse hoofdstad Helsinki. Zien: Koen Op De Camping in Zuid-Limburg tijdens overstroming Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden over Heel Holland bakt nog een keer: vanaf 5 september te zien Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week herhaalt Omroep MAX de aflevering van Droomhuis Gezocht waarin Sybrand Niessen samen met Gitta en haar buurvrouw Linda afreist naar Fins Lapland.

Verliefd
Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee.

Vrijheid
Gitta vindt de eindeloze natuur prachtig en zoekt ook vrijheid. Ze is vooral niet op zoek naar mensen om zich heen. 'Ik ben al vijftien jaar alleen en dat vind ik geweldig. Als ik zo nog vijftien jaar kan leven, met nog minder mensen, dan ben ik helemaal gelukkig.'

Huizen
Op basis van haar budget gaat Sybrand op zoek naar geschikte huizen. Daarnaast geeft hij praktische tips waar ze op moet letten bij de aankoop van een huis. Carrie bezoekt de Finse hoofdstad Helsinki.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Droomhuis Gezocht

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier