Vlaamse Meiden die Rijden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vlaamse Meiden die Rijden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vlaamse Meiden die Rijden gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na het succesvolle programma Meiden die rijden zendt PowNed vanaf vanavond de realityserie 'Vlaamse Meiden die rijden' uit. Elke vrijdag rond 20:20 uur op NPO 3. OnderwegVan de 57 duizend truckchauffeurs in België zijn er nog geen 750 vrouw. Toch doen zij zeker niet onder voor hun mannelijke collega's. In acht afleveringen vertellen tien vrouwelijke chauffeurs over hun bijzondere baan, het leven onderweg, het respect dat ze krijgen, de vooroordelen waarmee ze geconfronteerd worden en het vrouw-zijn in een mannenwereld. RozeHun vrouwelijkheid verliezen ze nooit. Dat is ook te zien aan hun vrachtwagencabine, die vaak een afspiegeling is van hun persoonlijkheid; volledig in het roze, met extra lampjes, stickers, of vol met foto's. UitdagingenElke rit brengt deze Vlaamse rijdende meiden nieuwe uitdagingen, want ze weten vaak niet wanneer ze aankomen of waar ze de nacht zullen doorbrengen. Ze vertrekken voor dag en dauw, maken lange dagen en zijn vaak ver en lang weg van huis en hun kinderen, maar ze zitten steeds met enorm veel plezier achter het stuur. Joy in De Bachelor is flabbergasted: "Ik had dit niet verwacht" (video) Bekijk deze video » Drag Race Holland: "Ik ga meiden van het podium trappen!" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Vlaamse Meiden die Rijden gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na het succesvolle programma Meiden die rijden zendt PowNed vanaf vanavond de realityserie 'Vlaamse Meiden die rijden' uit. Elke vrijdag rond 20:20 uur op NPO 3.

Onderweg
Van de 57 duizend truckchauffeurs in België zijn er nog geen 750 vrouw. Toch doen zij zeker niet onder voor hun mannelijke collega's. In acht afleveringen vertellen tien vrouwelijke chauffeurs over hun bijzondere baan, het leven onderweg, het respect dat ze krijgen, de vooroordelen waarmee ze geconfronteerd worden en het vrouw-zijn in een mannenwereld.

Roze
Hun vrouwelijkheid verliezen ze nooit. Dat is ook te zien aan hun vrachtwagencabine, die vaak een afspiegeling is van hun persoonlijkheid; volledig in het roze, met extra lampjes, stickers, of vol met foto's.

Uitdagingen
Elke rit brengt deze Vlaamse rijdende meiden nieuwe uitdagingen, want ze weten vaak niet wanneer ze aankomen of waar ze de nacht zullen doorbrengen. Ze vertrekken voor dag en dauw, maken lange dagen en zijn vaak ver en lang weg van huis en hun kinderen, maar ze zitten steeds met enorm veel plezier achter het stuur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vlaamse Meiden die Rijden gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier