Live stream sluitingsceremonie Olympische Spelen 2021

Live stream sluitingsceremonie Olympische Spelen 2021

Kijk hier op zondag 8 augustus vanaf 13.00 uur LIVE naar de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen 2020 in Tokio.

Na een geweldige Olympische Spelen in het Japanse Tokio is het ook weer tijd om afscheid te nemen. Dat doen sporters, officials en teams in de officiële sluitingsceremonie op zondag 8 augustus. De ceremonie begint rond de klok van 13.00 uur en is live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream.

Sluitingsceremonie Olympische Spelen 2020 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

De openingsceremonie van de Olympische Spelen in Tokio is op vrijdag 23 juli om 12.35 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Live stream <em>sluitingsceremonie Olympische Spelen 2021</em> Kijk hier op zondag 8 augustus vanaf 13.00 uur LIVE naar de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen 2020 in Tokio. Na een geweldige Olympische Spelen in het Japanse Tokio is het ook weer tijd om afscheid te nemen. Dat doen sporters, officials en teams in de officiële sluitingsceremonie op zondag 8 augustus. De ceremonie begint rond de klok van 13.00 uur en is live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. Sluitingsceremonie Olympische Spelen 2020 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv. De openingsceremonie van de Olympische Spelen in Tokio is op vrijdag 23 juli om 12.35 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen in De Oranjezomer: "Ik heb genoten van al die B-sporten vandaag" Bekijk deze video » Zien: Sifan Hassan wint GOUD op 10.000 meter (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Zien: Nederlandse mannen winnen zilver op 4x400m estafette (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Live :
Live stream sluitingsceremonie Olympische Spelen 2021


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream sluitingsceremonie Olympische Spelen 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier