Emotionele MAFS-Sylvia heeft slecht nieuws: "Ik heb waarschijnlijk longkanker" (video)

Emotionele MAFS-Sylvia heeft slecht nieuws: "Ik heb waarschijnlijk longkanker" (video)

Sylvia, bekend van het tv-programma Married At First Sight, heeft slecht nieuws gekregen in het ziekenhuis. Ze vertelt in een Instagram-video: "Wat elke drie maanden een klein vlekje was, is nu een hele grote witte vlek. De longarts kan niet zeggen dat het een tumor of kanker is. Hij kan helemaal niets zeggen, hij heeft geen idee."

<em>Emotionele MAFS-Sylvia</em> heeft slecht nieuws: &quot;Ik heb waarschijnlijk longkanker&quot; (video) Sylvia, bekend van het tv-programma Married At First Sight, heeft slecht nieuws gekregen in het ziekenhuis. Ze vertelt in een Instagram-video: "Wat elke drie maanden een klein vlekje was, is nu een hele grote witte vlek. De longarts kan niet zeggen dat het een tumor of kanker is. Hij kan helemaal niets zeggen, hij heeft geen idee." Ik trok het even nietAanstaande vrijdag krijgt Sylvia een nieuwe PET-scan. Dan zal er duidelijk worden of het om kanker of om iets anders gaat. "Heel veel scenario's zijn voorbij gekomen de afgelopen week. Ik ben afgelopen week ook heel erg verdrietig en boos geweest, waarom het nou niet doorzet," vertelt Sylvia emotioneel. Ze vraagt haar volgers om zich aan te melden als donateur voor het longfonds. __Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Liefde spat er van af in Married At First Sight Australië: "Je hebt gevoel voor humor" Bekijk deze video » Zien: Married At First Sight Rein is weer aan het daten Bekijk deze video »
TV :
Emotionele MAFS-Sylvia heeft slecht nieuws: "Ik heb waarschijnlijk longkanker" (video)

Ik trok het even niet
Aanstaande vrijdag krijgt Sylvia een nieuwe PET-scan. Dan zal er duidelijk worden of het om kanker of om iets anders gaat. "Heel veel scenario's zijn voorbij gekomen de afgelopen week. Ik ben afgelopen week ook heel erg verdrietig en boos geweest, waarom het nou niet doorzet," vertelt Sylvia emotioneel. Ze vraagt haar volgers om zich aan te melden als donateur voor het longfonds.

__Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Emotionele MAFS-Sylvia heeft slecht nieuws: "Ik heb waarschijnlijk longkanker" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV