Video: Friends-sterren Jennifer Aniston en David Schwimmer aan het daten

Video: Friends-sterren Jennifer Aniston en David Schwimmer aan het daten

Het Britse magazine Closer meldt dat Jennifer Aniston en David Schwimmer, beter bekend als 'Rachel Green' en 'Ross Geller', aan het daten zijn. Het duo was jarenlang het ultieme droomkoppel in de populaire serie Friends, maar volgens het magazine zijn de twee nu ook in het echte leven aan het daten.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Friends-sterren <em>Jennifer Aniston</em> en <em>David Schwimmer</em> aan het daten Het Britse magazine Closer meldt dat Jennifer Aniston en David Schwimmer, beter bekend als 'Rachel Green' en 'Ross Geller', aan het daten zijn. Het duo was jarenlang het ultieme droomkoppel in de populaire serie Friends, maar volgens het magazine zijn de twee nu ook in het echte leven aan het daten. Tekst gaat verder onder de video. Vonk overgeslagenVrijdag 28 mei waren de acteurs na zeventien jaar weer terug op de set voor de langverwachte de Friends-reünie, al snel na de opnames was de vonk overgeslagen. Jennifer en David hadden duidelijk nog diepe gevoelens voor elkaar, meldt magazine Closer. David zou zelfs al op bezoek zijn geweest in Los Angeles, om Jennifer daar te zien. Wellicht zijn de twee acteurs binnenkort niet langer 'On a break'. Bekijk de video van The Coconut Buzz hierboven. Bekijk ook Friends-reünie: David Schwimmer had een crush op Jennifer Aniston Bekijk deze video » Zien: cast van Friends zingt 'I'll Be There for You' met James Corden Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Friends-sterren Jennifer Aniston en David Schwimmer aan het daten

Vonk overgeslagen
Vrijdag 28 mei waren de acteurs na zeventien jaar weer terug op de set voor de langverwachte de Friends-reünie, al snel na de opnames was de vonk overgeslagen. Jennifer en David hadden duidelijk nog diepe gevoelens voor elkaar, meldt magazine Closer. David zou zelfs al op bezoek zijn geweest in Los Angeles, om Jennifer daar te zien. Wellicht zijn de twee acteurs binnenkort niet langer 'On a break'.

Bekijk de video van The Coconut Buzz hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Friends-sterren Jennifer Aniston en David Schwimmer aan het daten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV