Kijk LIVE naar de persconferentie van Rutte en De Jonge van 13 augustus

Kijk LIVE naar de persconferentie van Rutte en De Jonge van 13 augustus

Bekijk de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de komende maanden terug.

Kijk op vrijdag 13 augustus om 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge via bovenstaande livestream.

Op vrijdag 13 augustus zullen demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jong een nieuwe persconferentie geven. Gaan de heren versoepelen of juist verder verzwaren?

Evenementen
Er staan een aantal grote evenementen op de planning, die wel of niet door zullen gaan. Zo krijgt de Grand Prix van Zandvoort bijvoorbeeld groen of rood licht. En wat kan er met evenementen dit najaar? En kunnen we weer enigszins terug naar het "oude normaal", zonder anderhalve meter bijvoorbeeld?

Kijk op vrijdag 13 augustus vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge via bovenstaande livestream. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van vrijdag 9 juli, terugkijken.

Kijk LIVE naar de <em>persconferentie</em> van Rutte en De Jonge van 13 augustus Bekijk de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de komende maanden terug. Kijk op vrijdag 13 augustus om 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge via bovenstaande livestream. Op vrijdag 13 augustus zullen demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jong een nieuwe persconferentie geven. Gaan de heren versoepelen of juist verder verzwaren? EvenementenEr staan een aantal grote evenementen op de planning, die wel of niet door zullen gaan. Zo krijgt de Grand Prix van Zandvoort bijvoorbeeld groen of rood licht. En wat kan er met evenementen dit najaar? En kunnen we weer enigszins terug naar het "oude normaal", zonder anderhalve meter bijvoorbeeld? Kijk op vrijdag 13 augustus vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge via bovenstaande livestream. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van vrijdag 9 juli, terugkijken.
Live :
Kijk LIVE naar de persconferentie van Rutte en De Jonge van 13 augustus

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV