Zien: 22-jarige Jake Davison is de schutter in Plymouth

Zien: 22-jarige Jake Davison is de schutter in Plymouth

De man die gisteren in het Zuid-Engelse Plymouth vijf mensen doodschoot was de 22-jarige Jake Davison, zo heeft de politie van Devon en Cornwall bekendgemaakt. De politie bevestigde ook dat een 3-jarig meisje een van de slachtoffers was en dat Davison zelfmoord pleegde.

Zien: 22-jarige <em>Jake Davison</em> is de schutter in Plymouth De man die gisteren in het Zuid-Engelse Plymouth vijf mensen doodschoot was de 22-jarige Jake Davison, zo heeft de politie van Devon en Cornwall bekendgemaakt. De politie bevestigde ook dat een 3-jarig meisje een van de slachtoffers was en dat Davison zelfmoord pleegde. Bekijk de video van ITV News hierboven Bekijk ook Video: buurt geschrokken van schietpartij Amsterdam waarbij 19-jarige gewond raakt Bekijk deze video » Heftige video: Plymouth schietincident is Engeland's eerste massamoord in elf jaar tijd Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: 22-jarige Jake Davison is de schutter in Plymouth

Bekijk de video van ITV News hierboven


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: 22-jarige Jake Davison is de schutter in Plymouth of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV