OMT-lid Karoly Illy bij Humberto: "Nog niet gesproken over vaccinatieplicht"

OMT-lid Karoly Illy bij Humberto: "Nog niet gesproken over vaccinatieplicht"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 13 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

OMT-lid Karoly Illy bij <em>Humberto</em>: &quot;Nog niet gesproken over vaccinatieplicht&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 13 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Het einde van de coronamaatregelen lijkt eindelijk in zicht. Als de situatie het toelaat, wil het kabinet op 20 september de anderhalvemeter-regel loslaten, en op 1 november zou het normale leven weer helemaal moeten beginnen. OMT-lid Karoly Illy was vanavond te gast bij Humberto om over de nieuwe situatie te praten. Ook reageert hij op de eventuele komst van een vaccinatieplicht: "Daar hebben wij nog niet over gesproken." Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
OMT-lid Karoly Illy bij Humberto: "Nog niet gesproken over vaccinatieplicht"

Het einde van de coronamaatregelen lijkt eindelijk in zicht. Als de situatie het toelaat, wil het kabinet op 20 september de anderhalvemeter-regel loslaten, en op 1 november zou het normale leven weer helemaal moeten beginnen. OMT-lid Karoly Illy was vanavond te gast bij Humberto om over de nieuwe situatie te praten. Ook reageert hij op de eventuele komst van een vaccinatieplicht: "Daar hebben wij nog niet over gesproken."

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op OMT-lid Karoly Illy bij Humberto: "Nog niet gesproken over vaccinatieplicht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV