Ik geloof in mij gemist? Opnames van nieuwe videoclip falikant mislukt

Ik geloof in mij gemist? Opnames van nieuwe videoclip falikant mislukt

Hieronder zie je een fragment uit Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour van zaterdag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik geloof in mij</em> gemist? Opnames van nieuwe videoclip falikant mislukt Hieronder zie je een fragment uit Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour van zaterdag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour terugkijken bij Gids.tv. De volkszangers van Ik Geloof in Mij vertrekken naar Spanje om een videoclip op te nemen. Het playbacken voor die clip gaat falikant mis, maar het publiek vond het wel geweldig. Bekijk het fragment uit Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De volkszangers van Ik Geloof in Mij vertrekken naar Spanje om een videoclip op te nemen. Het playbacken voor die clip gaat falikant mis, maar het publiek vond het wel geweldig.

Bekijk het fragment uit Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik geloof in mij gemist? Opnames van nieuwe videoclip falikant mislukt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV