Hans Klok in Zomergasten: "Regelmatig opgetreden met kater van drugs en drank"

Hans Klok in Zomergasten: "Regelmatig opgetreden met kater van drugs en drank"

Hieronder zie je een fragment uit Zomergasten van zondag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten terugkijken op Gids.tv.

Hans Klok in <em>Zomergasten</em>: &quot;Regelmatig opgetreden met kater van drugs en drank&quot; Hieronder zie je een fragment uit Zomergasten van zondag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten terugkijken op Gids.tv. Hans Klok vertelt over drugs- en drankgebruik tijdens zijn hectische showbizz-leven. Hij heeft het vroeger regelmatig meegemaakt dat hij met een kater een show moest doen, maar tegenwoordig laat hij het niet vaak meer gebeuren. Het is niet echt bevorderlijk voor de show, aldus de illusionist. Bekijk het fragment van Zomergasten hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hans Klok in Zomergasten: "Regelmatig opgetreden met kater van drugs en drank"

Hans Klok vertelt over drugs- en drankgebruik tijdens zijn hectische showbizz-leven. Hij heeft het vroeger regelmatig meegemaakt dat hij met een kater een show moest doen, maar tegenwoordig laat hij het niet vaak meer gebeuren. Het is niet echt bevorderlijk voor de show, aldus de illusionist.

Bekijk het fragment van Zomergasten hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hans Klok in Zomergasten: "Regelmatig opgetreden met kater van drugs en drank" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV