B&B Vol Liefde: Theun verrast Roxanne met romantische picknick

B&B Vol Liefde: Theun verrast Roxanne met romantische picknick

Theun organiseert een romantische picknick voor hem en Roxanne. Hij denkt dat dit de beste manier is om een vrouw te verwennen en hoopt toch nog haar hart te kunnen winnen. Ze waardeert dit zeker, vooral omdat ze nog weinig tijd met z'n tweëen hebben gespendeerd.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Theun verrast Roxanne met romantische picknick Theun organiseert een romantische picknick voor hem en Roxanne. Hij denkt dat dit de beste manier is om een vrouw te verwennen en hoopt toch nog haar hart te kunnen winnen. Ze waardeert dit zeker, vooral omdat ze nog weinig tijd met z'n tweëen hebben gespendeerd. B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Chris naait Pascal en Debbie bijt niet Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Bert en Froukje kibbelen als getrouwd stel over lampjes Bekijk deze video »

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV