Video: Temptation Island zette Monica Geuze aan het denken over eigen relatie

Video: Temptation Island zette Monica Geuze aan het denken over eigen relatie

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 augustus weer te zien op Videoland. RTL Boulevard interviewde vandaag presentatrice Monica Geuze. En ze deed een opvallende uitspraak.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Temptation Island</em> zette Monica Geuze aan het denken over eigen relatie Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 augustus weer te zien op Videoland. RTL Boulevard interviewde vandaag presentatrice Monica Geuze. En ze deed een opvallende uitspraak. Lees verder onder de video. Eigen relatieNog even en dan is het ultieme guilty pleasure-programma terug van weggeweest. In Temptation Island: Love or Leave worden vier koppels van elkaar gescheiden en losgelaten op een prachtig vakantieverblijf in Spanje. Volgens presentatoren Monica Geuze en Viktor Verhulst hebben de kandidaten er meer zin in dan ooit. Geuze vertelt ook dat Temptation haar aan het denken zette over haar eigen relatie. Je hoort 't in bovenstaande video. Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 augustus te zien op Videoland. Je kan de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Temptation Island zette Monica Geuze aan het denken over eigen relatie

Eigen relatie
Nog even en dan is het ultieme guilty pleasure-programma terug van weggeweest. In Temptation Island: Love or Leave worden vier koppels van elkaar gescheiden en losgelaten op een prachtig vakantieverblijf in Spanje. Volgens presentatoren Monica Geuze en Viktor Verhulst hebben de kandidaten er meer zin in dan ooit. Geuze vertelt ook dat Temptation haar aan het denken zette over haar eigen relatie. Je hoort 't in bovenstaande video.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 augustus te zien op Videoland. Je kan de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Temptation Island zette Monica Geuze aan het denken over eigen relatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV