Bekijk de teaser van The Guilty, binnenkort te zien op Netflix

Bekijk de teaser van The Guilty, binnenkort te zien op Netflix

De gedegradeerde politieagent Joe werkt momenteel bij de alarmcentrale. Hij ontvangt een noodtelefoontje van een vrouw die ontvoerd wordt. Tijdens de oproep ontdekt Joe dat niets is wat het lijkt en dat hij de waarheid onder ogen moet zien. De film - met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol - is binnenkort te zien op Netflix.

Bekijk de teaser van <em>The Guilty</em>, binnenkort te zien op Netflix De gedegradeerde politieagent Joe werkt momenteel bij de alarmcentrale. Hij ontvangt een noodtelefoontje van een vrouw die ontvoerd wordt. Tijdens de oproep ontdekt Joe dat niets is wat het lijkt en dat hij de waarheid onder ogen moet zien. De film - met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol - is binnenkort te zien op Netflix. Bekijk de trailer van The Guilty hierboven. Bekijk ook Documentaire Formule 1-icoon Michael Schumacher: bekijk de trailer hier Bekijk deze video » RTL Boulevard: Addison Rae maakt filmdebuut in Netflix-romcom He's All That Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de teaser van The Guilty, binnenkort te zien op Netflix

Bekijk de trailer van The Guilty hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de teaser van The Guilty, binnenkort te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV