Familie Meiland hysterisch op de solex: "Meid, waar gaan we helemaal heen?"

Familie Meiland hysterisch op de solex: "Meid, waar gaan we helemaal heen?"

We kunnen weer heerlijk genieten van de familie Meiland, die in de aflevering van vanavond de solex pakt. Erica, Martien en Maxime gaan keihard op de solex, maar het is nog wel even wennen allemaal. De hele familie is uiteraard weer lekker hysterisch.

<em>Familie Meiland</em> hysterisch op de solex: &quot;Meid, waar gaan we helemaal heen?&quot; We kunnen weer heerlijk genieten van de familie Meiland, die in de aflevering van vanavond de solex pakt. Erica, Martien en Maxime gaan keihard op de solex, maar het is nog wel even wennen allemaal. De hele familie is uiteraard weer lekker hysterisch. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 30 augustus te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Emotionele Martien Meiland voelt zich gezegend met familie: "Dankbaar!" (video) Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Martien noemt Noordwijk een miskoop Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 30 augustus te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV