Kijk LIVE: kondigt ABBA met ABBA Voyage nieuwe nummers aan?

Kijk LIVE: kondigt ABBA met ABBA Voyage nieuwe nummers aan?

UPDATE: bekijk de nieuwe videoclip van ABBA: I Still Have Faith in You

Is het na al die jaren wachten dan eindelijk zover? Gaat ABBA de twee beloofde nieuwe nummers donderdag dan écht aankondigen of zelfs al uitbrengen? Of staat er iets anders spannends te gebeuren, zoals de wereldtoernee met hologrammen? Agnetha, Björn, Benny & Anni-Frid zijn in ieder geval klaar voor een grootschalige lancering en de fans zijn, terecht, dolenthousiast en hysterisch.

'Historisch'
Dat er iets groots staat te gebeuren, vanavond om 18:45 uur, is inmiddels wel duidelijk want het legendarische viertal kondigt zowel op een nieuwgelanceerde website als op Instagram, Facebook en YouTube met ABBA Voyage een nieuwe reis en groot nieuws aan. Ze spreken zelf van een 'historische livestream' dus die wil en mag je niet missen.

De aftrap van ABBA Voyage is hieronder vanaf 18:45 uur LIVE te volgen

Kijk LIVE: kondigt ABBA met <em>ABBA Voyage</em> nieuwe nummers aan? UPDATE: bekijk de nieuwe videoclip van ABBA: I Still Have Faith in You Is het na al die jaren wachten dan eindelijk zover? Gaat ABBA de twee beloofde nieuwe nummers donderdag dan écht aankondigen of zelfs al uitbrengen? Of staat er iets anders spannends te gebeuren, zoals de wereldtoernee met hologrammen? Agnetha, Björn, Benny & Anni-Frid zijn in ieder geval klaar voor een grootschalige lancering en de fans zijn, terecht, dolenthousiast en hysterisch. 'Historisch'Dat er iets groots staat te gebeuren, vanavond om 18:45 uur, is inmiddels wel duidelijk want het legendarische viertal kondigt zowel op een nieuwgelanceerde website als op Instagram, Facebook en YouTube met ABBA Voyage een nieuwe reis en groot nieuws aan. Ze spreken zelf van een 'historische livestream' dus die wil en mag je niet missen. De aftrap van ABBA Voyage is hieronder vanaf 18:45 uur LIVE te volgen View this post on Instagram A post shared by ABBA Voyage (@abbavoyage) Bekijk ook Videoclip: ABBA - I Still Have Faith In You Bekijk deze video » Videoclip: ABBA - Don't Shut Me Down Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE: kondigt ABBA met ABBA Voyage nieuwe nummers aan?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: kondigt ABBA met ABBA Voyage nieuwe nummers aan? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier