Kees Plat verrast coaches in The Voice Senior met One Way Wind van The Cats

Kees Plat verrast coaches in The Voice Senior met One Way Wind van The Cats

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 10 september terugkijken bij Gids.tv.

Angela Groothuizen hoort de eerste klanken van het nummer en is direct enthousiast. Kees Plat zingt "One Way Wind" van The Cats.

Kees Plat verrast coaches in <em>The Voice Senior</em> met <em>One Way Wind</em> van The Cats Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 10 september terugkijken bij Gids.tv. Angela Groothuizen hoort de eerste klanken van het nummer en is direct enthousiast. Kees Plat zingt "One Way Wind" van The Cats. AngelaKees hoefde niet veel te doen om Angela in zijn broekzak te stoppen: "Oh wat mooi dit, The Cats!" Hij verrast ook de rest van de coaches met zijn performance, ze draaien alle vier voor hem. Toch mag Angela zich gelukkig prijzen en gaat zij samen met Kees door naar de volgende ronde. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Kees Plat verrast coaches in The Voice Senior met One Way Wind van The Cats

Angela
Kees hoefde niet veel te doen om Angela in zijn broekzak te stoppen: "Oh wat mooi dit, The Cats!" Hij verrast ook de rest van de coaches met zijn performance, ze draaien alle vier voor hem. Toch mag Angela zich gelukkig prijzen en gaat zij samen met Kees door naar de volgende ronde.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kees Plat verrast coaches in The Voice Senior met One Way Wind van The Cats of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV