Wilfred Genee terug bij Veronica Inside Ochtendshow: hoe is het met hem?

Wilfred Genee terug bij Veronica Inside Ochtendshow: hoe is het met hem?

Wilfred Genee is sinds maandagochtend weer terug bij de radiovariant van Veronica Inside, na afwezig te zijn geweest vanwege het plotselinge overlijden van zijn vader. Hoe is het met hem? "Het lastige was in mijn geval, omdat Johan op tv had verteld wat er ongeveer gebeurd was, dat je er er overal mee geconfronteerd werd. Dat leverde heel veel lieve reacties op maar het was soms ook wat ongemakkelijk." Bekijk het fragment van de Veronica Inside Ochtendshow hieronder.

Wilfred Genee terug bij <em>Veronica Inside Ochtendshow</em>: hoe is het met hem? Wilfred Genee is sinds maandagochtend weer terug bij de radiovariant van Veronica Inside, na afwezig te zijn geweest vanwege het plotselinge overlijden van zijn vader. Hoe is het met hem? "Het lastige was in mijn geval, omdat Johan op tv had verteld wat er ongeveer gebeurd was, dat je er er overal mee geconfronteerd werd. Dat leverde heel veel lieve reacties op maar het was soms ook wat ongemakkelijk." Bekijk het fragment van de Veronica Inside Ochtendshow hieronder. Bekijk ook Johan Derksen over overlijden vader Wilfred Genee: "Werken is beste therapie" Bekijk deze video » Volgens Wilfred Genee kan kabinet niets meer verkopen na GP van Zandvoort Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee terug bij Veronica Inside Ochtendshow: hoe is het met hem? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV