Zien: Dit is waarom alleen Verstappen bestraft is voor de botsing met Hamilton

Zien: Dit is waarom alleen Verstappen bestraft is voor de botsing met Hamilton

De crash tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton is er eentje waar nog lang over gesproken zal worden. De coureurs belandden gisteren tijdens de GP van Italië samen in de grindbak en konden de race niet voortzetten. De FIA heeft alleen Verstappen bestraft voor het incident, maar hoe zijn de stewards tot dit besluit gekomen?

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit is waarom alleen <em>Verstappen</em> bestraft is voor de botsing met <em>Hamilton</em> De crash tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton is er eentje waar nog lang over gesproken zal worden. De coureurs belandden gisteren tijdens de GP van Italië samen in de grindbak en konden de race niet voortzetten. De FIA heeft alleen Verstappen bestraft voor het incident, maar hoe zijn de stewards tot dit besluit gekomen? Tekst gaat verder onder de video. Oordeel FIAToen Lewis de pits uit reed, kwam Max met hoge snelheid over het rechte stuk. Bij het 50-meterbord voor bocht 1 lag de Engelsman nog duidelijk voor op Verstappen. De Red Bull-coureur remde laat en probeerde zo naast de Mercedes te komen, de FIA heeft besloten dat Verstappen er niet volledig voorbij was en hierdoor verloor hij zijn recht op ruimte. Bekijk de animatie van NU.nl hierboven. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP van Italië 2021 Bekijk deze video » Max Verstappen reageert op botsing met Lewis Hamilton: "Als er een niet wil meewerken..." Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Dit is waarom alleen Verstappen bestraft is voor de botsing met Hamilton

Oordeel FIA
Toen Lewis de pits uit reed, kwam Max met hoge snelheid over het rechte stuk. Bij het 50-meterbord voor bocht 1 lag de Engelsman nog duidelijk voor op Verstappen. De Red Bull-coureur remde laat en probeerde zo naast de Mercedes te komen, de FIA heeft besloten dat Verstappen er niet volledig voorbij was en hierdoor verloor hij zijn recht op ruimte.

Bekijk de animatie van NU.nl hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit is waarom alleen Verstappen bestraft is voor de botsing met Hamilton of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV