Buienradar dinsdag: pittige onweersbuien verstoren mooi nazomerweer

Buienradar dinsdag: pittige onweersbuien verstoren mooi nazomerweer

Het heerlijke nazomerweer van vanochtend en vanmiddag doet anders vermoeden maar: een breed buienfront, met daarin ook hagel en onweer, krijgt het land vanaf de namiddag langzaam in zijn greep, aldus Buienradar. Daarbij kan er veel regen in korte tijd gaan vallen. Het zuidwesten is als eerste aan de beurt maar gedurende de avond lijkt het overal in het land bewolkt en regenachtig te gaan worden. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Buienradar</em> dinsdag: pittige onweersbuien verstoren mooi nazomerweer Het heerlijke nazomerweer van vanochtend en vanmiddag doet anders vermoeden maar: een breed buienfront, met daarin ook hagel en onweer, krijgt het land vanaf de namiddag langzaam in zijn greep, aldus Buienradar. Daarbij kan er veel regen in korte tijd gaan vallen. Het zuidwesten is als eerste aan de beurt maar gedurende de avond lijkt het overal in het land bewolkt en regenachtig te gaan worden. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Video: koeien verdringen zich om bij Máxima in de buurt te komen, in Salland (Overijssel) Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar dinsdag: pittige onweersbuien verstoren mooi nazomerweer


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Buienradar dinsdag: pittige onweersbuien verstoren mooi nazomerweer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier