Tim Douwsma over coronapas: "Ik zal daaraan niet mee doen" (video)

Tim Douwsma over coronapas: "Ik zal daaraan niet mee doen" (video)

Tim Douwsma deelt dinsdag 14 september een lang bericht op Instagram. Het is een statement uit zijn hart, zoals hij zegt. De zanger laat weten dat hij het niet eens is met de coronapas en dat wat Nederland nu gaat doen, daar was hij al tijden bang voor...

Medische apartheid
"Nu staan we aan de vooravond van de coronapas. Een pas die zorgt voor een tweedeling. Ik zal daaraan niet mee doen. Ik wil niet dat mensen zich door mijn optredens gepusht voelen om iets te doen wat niet fijn voelt. Ik doe niet mee aan medische apartheid. Mijn wereld is voor iedereen", schrijft Tim in de post hieronder.

QR-code
Meerdere horecabedrijven denken net zoals Tim en willen geen QR-code vragen aan hun gasten: "U bent gast. En u bent geen QR-code", is de denkwijze van een restaurant. Tim deelt op zijn Instagrampagina meerdere horeca die niet meedoen aan de coronapas, zodat zijn volgers weten waar zij nog binnen kunnen komen zonder vaccinatie of test.

Bekijk hieronder de post met Tims statement en helemaal onder aan de pagina wat Instagram Stories van Tim.

<em>Tim Douwsma</em> over coronapas: &quot;Ik zal daaraan niet mee doen&quot; (video) Tim Douwsma deelt dinsdag 14 september een lang bericht op Instagram. Het is een statement uit zijn hart, zoals hij zegt. De zanger laat weten dat hij het niet eens is met de coronapas en dat wat Nederland nu gaat doen, daar was hij al tijden bang voor... Medische apartheid"Nu staan we aan de vooravond van de coronapas. Een pas die zorgt voor een tweedeling. Ik zal daaraan niet mee doen. Ik wil niet dat mensen zich door mijn optredens gepusht voelen om iets te doen wat niet fijn voelt. Ik doe niet mee aan medische apartheid. Mijn wereld is voor iedereen", schrijft Tim in de post hieronder. QR-codeMeerdere horecabedrijven denken net zoals Tim en willen geen QR-code vragen aan hun gasten: "U bent gast. En u bent geen QR-code", is de denkwijze van een restaurant. Tim deelt op zijn Instagrampagina meerdere horeca die niet meedoen aan de coronapas, zodat zijn volgers weten waar zij nog binnen kunnen komen zonder vaccinatie of test. Bekijk hieronder de post met Tims statement en helemaal onder aan de pagina wat Instagram Stories van Tim. View this post on Instagram A post shared by Tim Douwsma (@timdouwsma) Bekijk ook Gideon van Meijeren (FvD) in coronadebat: "Alle complottheorieën over corona komen uit" Bekijk deze video »
Show :
Tim Douwsma over coronapas: "Ik zal daaraan niet mee doen" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim Douwsma over coronapas: "Ik zal daaraan niet mee doen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV