UEFA Europa League: PSV - Real Sociedad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

UEFA Europa League: PSV - Real Sociedad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

UEFA Europa League: PSV - Real Sociedad gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 21:00 uur live verslag PSV - Real Sociedad in de groepsfase van de Europa League. De avond op Veronica begint om 18:00 uur met de voorbeschouwing en om 18:45 uur Mura - Vitesse in de Conference League. TegenstandersPSV verloor in de voorrondes van de Champions League en is in een sterke groep in de Europa League terechtgekomen. In Groep B zijn AS Monaco, Real Sociedad en Sturm Graz de tegenstanders. Knock-outfaseDe winnaar van de groep gaat direct naar de achtste finales. De nummer twee speelt eerst een tussenronde tegen een nummer drie uit de Champions League. De winnaars van die tussenronde gaan ook naar de achtste finales. De nummer drie gaat naar de tussenronde van de Conference League. Samenvatting AZ - PSV (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting Jong PSV - Jong Ajax (Keuken Kampioen Divisie) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf 21:00 uur live verslag PSV - Real Sociedad in de groepsfase van de Europa League. De avond op Veronica begint om 18:00 uur met de voorbeschouwing en om 18:45 uur Mura - Vitesse in de Conference League.

Tegenstanders
PSV verloor in de voorrondes van de Champions League en is in een sterke groep in de Europa League terechtgekomen. In Groep B zijn AS Monaco, Real Sociedad en Sturm Graz de tegenstanders.

Knock-outfase
De winnaar van de groep gaat direct naar de achtste finales. De nummer twee speelt eerst een tussenronde tegen een nummer drie uit de Champions League. De winnaars van die tussenronde gaan ook naar de achtste finales. De nummer drie gaat naar de tussenronde van de Conference League.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op UEFA Europa League: PSV - Real Sociedad gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier