Vanavond op tv: Sieneke strijdt in Expeditie Robinson tegen oud-deelnemers om immuniteit

Vanavond op tv: Sieneke strijdt in Expeditie Robinson tegen oud-deelnemers om immuniteit

De acht oud-deelnemers en Sieneke krijgen donderdag 16 september in Expeditie Robinson een hele zware proef voor hun kiezen...

Immuniteit
Voor de oud-deelnemers is het de tweede keer dat zij een individuele immuniteitsproef spelen en voor Sieneke is het de eerste keer. De zangeres moet keihard haar best gaan doen. Bekijk hieronder de beelden van de oud-deelnemers die aankomen bij de proef.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond op tv: <em>Sieneke</em> strijdt in <em>Expeditie Robinson</em> tegen oud-deelnemers om immuniteit De acht oud-deelnemers en Sieneke krijgen donderdag 16 september in Expeditie Robinson een hele zware proef voor hun kiezen... ImmuniteitVoor de oud-deelnemers is het de tweede keer dat zij een individuele immuniteitsproef spelen en voor Sieneke is het de eerste keer. De zangeres moet keihard haar best gaan doen. Bekijk hieronder de beelden van de oud-deelnemers die aankomen bij de proef. Expeditie Robinson is elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Kaj Gorgels als typetje Reinier over de QR-code en coronapas: "Kansloos!" Bekijk deze video » Bekijk John de Bever-compilatie in Expeditie Robinson: "Ik versta het niet" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Sieneke strijdt in Expeditie Robinson tegen oud-deelnemers om immuniteit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV