Bekijk de trailer van Distancia de Rescate, vanaf 13 oktober op Netflix

Bekijk de trailer van Distancia de Rescate, vanaf 13 oktober op Netflix

Een vrouw genaamd Amanda ligt doodgeslagen, ver van huis. Een jongeman, David, ondervraagt haar en probeert haar te laten herinneren. Zij is niet zijn moeder, hij is niet haar zoon. Terwijl haar tijd opraakt, helpt hij haar een krachtig, beklemmend verhaal te ontrafelen over obsessieve jaloezie, een onzichtbaar gevaar, en de kracht van de liefde van een moeder voor haar kind.

Bekijk de trailer van Distancia de Rescate hieronder. Distancia de Rescate is vanaf 13 oktober te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van <em>Distancia de Rescate</em>, vanaf 13 oktober op Netflix Een vrouw genaamd Amanda ligt doodgeslagen, ver van huis. Een jongeman, David, ondervraagt haar en probeert haar te laten herinneren. Zij is niet zijn moeder, hij is niet haar zoon. Terwijl haar tijd opraakt, helpt hij haar een krachtig, beklemmend verhaal te ontrafelen over obsessieve jaloezie, een onzichtbaar gevaar, en de kracht van de liefde van een moeder voor haar kind. Bekijk de trailer van Distancia de Rescate hieronder. Distancia de Rescate is vanaf 13 oktober te zien op Netflix. Bekijk ook Trailer: Drie uur durende Tudum: een wereldwijd fan event op 25 september te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Sex Education seizoen 3, vanaf 17 september op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Distancia de Rescate, vanaf 13 oktober op Netflix


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Distancia de Rescate, vanaf 13 oktober op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV