Op1 gemist? Marieke Smits over beslissing Kaag: ''Ook wel lekker ergens''

Op1 gemist? Marieke Smits over beslissing Kaag: ''Ook wel lekker ergens''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Marieke Smits over beslissing Kaag: ''Ook wel lekker ergens'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Sigrid Kaag is opgestapt als minister van buitenlandse zaken. Volgens politiek journalist Marieke Smits komt het ook wel goed uit. ''Ik denk dat ze het wel lekker vindt dat ze straks gewoon nog maar één taak heeft.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Marieke Smits over beslissing Kaag: ''Ook wel lekker ergens''

Sigrid Kaag is opgestapt als minister van buitenlandse zaken. Volgens politiek journalist Marieke Smits komt het ook wel goed uit. ''Ik denk dat ze het wel lekker vindt dat ze straks gewoon nog maar één taak heeft.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Marieke Smits over beslissing Kaag: ''Ook wel lekker ergens'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV