Dé auditie van het jaar in The Voice Senior: emotionele Peter (87) zingt Mijn Zoon

Dé auditie van het jaar in The Voice Senior: emotionele Peter (87) zingt Mijn Zoon

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

De 87-jarige Peter de Graaf doet mee aan The Voice Senior voor de fun, zoals hij zelf zegt. Maar daarmee doet hij zichzelf tekort. Hij zet dé auditie van dit seizoen neer.

Lees verder onder de video.

Dé auditie van het jaar in <em>The Voice Senior</em>: emotionele Peter (87) zingt <em>Mijn Zoon</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 17 september terugkijken bij Gids.tv. De 87-jarige Peter de Graaf doet mee aan The Voice Senior voor de fun, zoals hij zelf zegt. Maar daarmee doet hij zichzelf tekort. Hij zet dé auditie van dit seizoen neer. Lees verder onder de video. ZoonPeter zong voor het nummer Mijn Zoon, omdat hij geen contact meer heeft met een van zijn zoons. “Ik hoop dat hij dit ziet. Zullen we onze laatste jaren nog samen in harmonie doorbrengen? De deur staat altijd voor je open.” Op het podium oogt de 87-jarige Amsterdammer wat fragiel, maar hij hervindt zijn kracht. De coaches Ilse en Angela draaiden voor hem. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Dé auditie van het jaar in The Voice Senior: emotionele Peter (87) zingt Mijn Zoon

Zoon
Peter zong voor het nummer Mijn Zoon, omdat hij geen contact meer heeft met een van zijn zoons. “Ik hoop dat hij dit ziet. Zullen we onze laatste jaren nog samen in harmonie doorbrengen? De deur staat altijd voor je open.” Op het podium oogt de 87-jarige Amsterdammer wat fragiel, maar hij hervindt zijn kracht. De coaches Ilse en Angela draaiden voor hem.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dé auditie van het jaar in The Voice Senior: emotionele Peter (87) zingt Mijn Zoon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV