Het Jachtseizoen: halen Katja Schuurman en Babette van Veen de metro of worden ze gepakt?

Het Jachtseizoen: halen Katja Schuurman en Babette van Veen de metro of worden ze gepakt?

Het zijn dit keer Katja Schuurman en Babette van Veen die proberen te ontsnappen aan de mannen van StukTV. Dat gaat ze in eerste instantie prima af totdat ze ondergronds gaan richting de metro...

<em>Het Jachtseizoen</em>: halen <em>Katja Schuurman</em> en Babette van Veen de metro of worden ze gepakt? Het zijn dit keer Katja Schuurman en Babette van Veen die proberen te ontsnappen aan de mannen van StukTV. Dat gaat ze in eerste instantie prima af totdat ze ondergronds gaan richting de metro... Op tijdThomas zit de twee vrouwen op de hielen, maar ze stappen de metro in. Zijn ze op tijd of zijn de twee 'boeven' in handen van team Stuk? Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 11 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Jachtseizoen gemist? Britt en Simon ontsnappen aan StukTV door slimme truc Bekijk deze video » Giel de Winter blij met Het Jachtseizoen-kijkcijfers: "Dit is lekker wakker worden" (video) Bekijk deze video » StukTV-mannen zien iemand anders aan voor Britt Dekker: "Ik word helemaal wappie" (video) Bekijk deze video »

Op tijd
Thomas zit de twee vrouwen op de hielen, maar ze stappen de metro in. Zijn ze op tijd of zijn de twee 'boeven' in handen van team Stuk?

Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 11 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Jachtseizoen: halen Katja Schuurman en Babette van Veen de metro of worden ze gepakt? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV