Het Jachtseizoen gemist? Katja en Babette in de stress: "Nu is het serieus"

Het Jachtseizoen gemist? Katja en Babette in de stress: "Nu is het serieus"

Hieronder zie je een fragment uit Het Jachtseizoen van zaterdag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Jachtseizoen</em> gemist? Katja en Babette in de stress: &quot;Nu is het serieus&quot; Hieronder zie je een fragment uit Het Jachtseizoen van zaterdag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv. Katja Schuurmans en Babette van Veen raken langzamerhand de voorsprong op de mannen van Stuk kwijt. In de metro raken de mannen de dames kwijt, die in de stress schieten: "Nu is het serieus, dit is een beetje genant." Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Het Jachtseizoen gemist? Katja en Babette in de stress: "Nu is het serieus"

Katja Schuurmans en Babette van Veen raken langzamerhand de voorsprong op de mannen van Stuk kwijt. In de metro raken de mannen de dames kwijt, die in de stress schieten: "Nu is het serieus, dit is een beetje genant."

Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Jachtseizoen gemist? Katja en Babette in de stress: "Nu is het serieus" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV