Heel Holland Bakt nog een keer: Wie bakt zich een weg naar de halve finale?

Heel Holland Bakt nog een keer: Wie bakt zich een weg naar de halve finale?

Religieuses zijn Franse gebakjes van soezendeeg. De oud-deelnemers krijgen in Heel Holland Bakt Nog Een Keer de opdracht om deze patisserie te maken en aan de jury te presenteren. Ook gaan ze aan de slag met gevouwen chocola en bakken ze een vlechtbrood. Wie bakt, vlecht en vouwt zich een weg naar de halve finale? Bekijk hieronder een fragment van Heel Holland bakt nog een keer.

Heel Holland bakt nog een keer is elke zondag om 20.20 uur te zien bij OmroepMAX op NPO 1. Je kunt Heel Holland bakt nog een keer terugkijken via Gids.tv.

<em>Heel Holland Bakt nog een keer</em>: Wie bakt zich een weg naar de halve finale? Religieuses zijn Franse gebakjes van soezendeeg. De oud-deelnemers krijgen in Heel Holland Bakt Nog Een Keer de opdracht om deze patisserie te maken en aan de jury te presenteren. Ook gaan ze aan de slag met gevouwen chocola en bakken ze een vlechtbrood. Wie bakt, vlecht en vouwt zich een weg naar de halve finale? Bekijk hieronder een fragment van Heel Holland bakt nog een keer. Heel Holland bakt nog een keer is elke zondag om 20.20 uur te zien bij OmroepMAX op NPO 1. Je kunt Heel Holland bakt nog een keer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Nieuwe seizoen Heel Holland Bakt is "feest der herkenning" voor fans Bekijk deze video » Vanavond in Denkend Aan Holland: Janny neemt het roer over en André maakt kaas Bekijk deze video »
TV :
Heel Holland Bakt nog een keer: Wie bakt zich een weg naar de halve finale?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland Bakt nog een keer: Wie bakt zich een weg naar de halve finale? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV