Expeditie Robinson: "John de Bever en Rob Geus vechten elkaar de tent uit"

Expeditie Robinson: "John de Bever en Rob Geus vechten elkaar de tent uit"

Eva van de Wijdeven heeft zondagavond Expeditie Robinson moeten verlaten na het verliezen van de eliminatieproef. Zij is daarmee de eerste afvaller van het seizoen. Maar het was geen slimme zet van Rob Geus, want hij had eigenlijk nog een appeltje te schillen met John de Bever!

<em>Expeditie Robinson</em>: &quot;John de Bever en Rob Geus vechten elkaar de tent uit&quot; Eva van de Wijdeven heeft zondagavond Expeditie Robinson moeten verlaten na het verliezen van de eliminatieproef. Zij is daarmee de eerste afvaller van het seizoen. Maar het was geen slimme zet van Rob Geus, want hij had eigenlijk nog een appeltje te schillen met John de Bever! Mooie televisieNu Eva het eiland moet verlaten, blijven John en Rob samen over. Waarschijnlijk wordt dit mooie televisie, want Rob en John kunnen het niet zo best met elkaar vinden. Telegraaf-redacteur Eva van Riet denkt dat ze elkaar de tent uit gaan vechten, wat een regelrechte ramp gaat worden. Gelukkig kunnen wij vanaf de bank meegenieten! Bekijk de video van De Telegraaf hierboven Bekijk ook Expeditie Robinson: Gigantische monsterproef voor de deelnemers Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Zo zag de cast er vroeger uit Bekijk deze video »
TV :
Expeditie Robinson: "John de Bever en Rob Geus vechten elkaar de tent uit"

Mooie televisie
Nu Eva het eiland moet verlaten, blijven John en Rob samen over. Waarschijnlijk wordt dit mooie televisie, want Rob en John kunnen het niet zo best met elkaar vinden. Telegraaf-redacteur Eva van Riet denkt dat ze elkaar de tent uit gaan vechten, wat een regelrechte ramp gaat worden. Gelukkig kunnen wij vanaf de bank meegenieten!

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Expeditie Robinson: "John de Bever en Rob Geus vechten elkaar de tent uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV