Video: Leo Alkemade zingt Parijs-Roubaix in Tijd Voor MAX

Video: Leo Alkemade zingt Parijs-Roubaix in Tijd Voor MAX

Video: Leo Alkemade zingt <em>Parijs-Roubaix</em> in <em>Tijd Voor MAX</em> Leo Alkemade was maandag te gast bij Tijd Voor MAX om te zingen: hij bezingt de hel van het noorden met zijn lofzang Parijs - Roubaix. Je ziet 't hierboven. Bekijk de video van Tijd Voor MAX hierboven. Meer Tijd Voor MAX? Je kan alle afleveringen de beste fragmenten van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ted van Essen over corona: "Veiligheid is een soort gatenkaas op elkaar" (Tijd voor MAX) Bekijk deze video » Zien: Dionne Stax en Carrie Ten Napel nieuwe presentatrices van Droomhuis Gezocht Bekijk deze video » Tijd Voor MAX gemist? Freek en Jonathan zingen 'Open ogen' uit musical Diana en Zonen Bekijk deze video »
Talkshow :
Video: Leo Alkemade zingt Parijs-Roubaix in Tijd Voor MAX

Leo Alkemade was maandag te gast bij Tijd Voor MAX om te zingen: hij bezingt de hel van het noorden met zijn lofzang Parijs - Roubaix. Je ziet 't hierboven.

Bekijk de video van Tijd Voor MAX hierboven. Meer Tijd Voor MAX? Je kan alle afleveringen de beste fragmenten van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Leo Alkemade zingt Parijs-Roubaix in Tijd Voor MAX of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV