Johan Derksen in Veronica Inside: "Johan Remkes moet premier worden"

Johan Derksen in Veronica Inside: "Johan Remkes moet premier worden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Johan Derksen in <em>Veronica Inside</em>: &quot;Johan Remkes moet premier worden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Johan Derksen heeft afgelopen weekend met verbazing gekeken naar de 'heisessie' van Mark Rutte, Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra. Hij begint zijn vertrouwen in de politiek steeds meer te verliezen. Nu ook nog bekend is geworden dat het vertrouwen van de Nederlanders in Rutte als premier flink zijn gedaald, is het voor Derksen duidelijk. Er moet een nieuwe minister-president komen. Maar wie? "Johan Remkes moet het gaan doen. Een wijze man met veel politieke ervaring." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen heeft afgelopen weekend met verbazing gekeken naar de 'heisessie' van Mark Rutte, Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra. Hij begint zijn vertrouwen in de politiek steeds meer te verliezen. Nu ook nog bekend is geworden dat het vertrouwen van de Nederlanders in Rutte als premier flink zijn gedaald, is het voor Derksen duidelijk. Er moet een nieuwe minister-president komen. Maar wie? "Johan Remkes moet het gaan doen. Een wijze man met veel politieke ervaring."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in Veronica Inside: "Johan Remkes moet premier worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV