URK!: Teun en Tony hebben ruzie met een parasol op Ap's terras

URK!: Teun en Tony hebben ruzie met een parasol op Ap's terras

In de uitzending van dinsdag 21 september helpen Tony en Teun op het terras van Albert. Ap zit in verband met een coronabesmetting in quarantaine. Bekijk het URK!-fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>URK!</em>: Teun en Tony hebben ruzie met een parasol op Ap's terras In de uitzending van dinsdag 21 september helpen Tony en Teun op het terras van Albert. Ap zit in verband met een coronabesmetting in quarantaine. Bekijk het URK!-fragment hieronder. Lees verder onder de video. UrkerdagHet is Urkerdag en dat betekent klederdracht en gebakken vis. Maar lukt het Tony om onder het toeziend oog van dictator Albert het terras op tijd op te bouwen? En Teun verlaat eindelijk Urk om zijn Franse droom te verwezenlijken. Bekijk hierboven de video waarin Tony en Teun op het terras helpen. Bekijk ook Zien: Volendamse horeca wil geen coronapas met QR-code aan gasten vragen Bekijk deze video » Op1 gemist? Holocaust-overlevende Lous over Urker jongeren: "Wat gebeurt hier?!" Bekijk deze video »
TV :
URK!: Teun en Tony hebben ruzie met een parasol op Ap's terras

Urkerdag
Het is Urkerdag en dat betekent klederdracht en gebakken vis. Maar lukt het Tony om onder het toeziend oog van dictator Albert het terras op tijd op te bouwen? En Teun verlaat eindelijk Urk om zijn Franse droom te verwezenlijken. Bekijk hierboven de video waarin Tony en Teun op het terras helpen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op URK!: Teun en Tony hebben ruzie met een parasol op Ap's terras of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV