Opsporing Verzocht: beelden van daders overval op gezin voetballer Eran Zahavi vrijgegeven

Opsporing Verzocht: beelden van daders overval op gezin voetballer Eran Zahavi vrijgegeven

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 21 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 21 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: beelden van daders overval op gezin voetballer <em>Eran Zahavi</em> vrijgegeven Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 21 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 21 september terugkijken. Het gezin van voetballer Eran Zahavi werd op zondag 9 mei overvallen in hun woning in Buitenveldert. Tijdens de overval was de voetballer niet thuis en de daders hebben zijn vrouw en kinderen aangepakt. Er zijn beelden opgedoken van de vermoedelijke daders en vrijgegeven door de politie. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: beelden van daders overval op gezin voetballer Eran Zahavi vrijgegeven

Het gezin van voetballer Eran Zahavi werd op zondag 9 mei overvallen in hun woning in Buitenveldert. Tijdens de overval was de voetballer niet thuis en de daders hebben zijn vrouw en kinderen aangepakt. Er zijn beelden opgedoken van de vermoedelijke daders en vrijgegeven door de politie.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: beelden van daders overval op gezin voetballer Eran Zahavi vrijgegeven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV