Vanavond in Steenrijk, straatarm: Tranen van geluk in juwelierszaak

Vanavond in Steenrijk, straatarm: Tranen van geluk in juwelierszaak

Twee families met een volledig tegengesteld inkomen ruilen een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Streenrijk, Straatarm. Dit keer met Ghislaine en Diederik Kemmerling en Carolien en Richard Knigge uit Emmen.

Verwennen met sieraden
Richard is erg emotioneel door de luxe die hem die week wordt gegeven: "Dat ik dit kan kopen voor Carolien. Ik kan Carolien verwennen met sieraden", zegt hij huilend. Bekijk het mooie moment uit de SBS6-serie hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:40 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Vanavond in <em>Steenrijk, straatarm</em>: Tranen van geluk in juwelierszaak Twee families met een volledig tegengesteld inkomen ruilen een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Streenrijk, Straatarm. Dit keer met Ghislaine en Diederik Kemmerling en Carolien en Richard Knigge uit Emmen. Verwennen met sieradenRichard is erg emotioneel door de luxe die hem die week wordt gegeven: "Dat ik dit kan kopen voor Carolien. Ik kan Carolien verwennen met sieraden", zegt hij huilend. Bekijk het mooie moment uit de SBS6-serie hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:40 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kinderdroom komt uit in Steenrijk, Straatarm: "We zijn rijk!" (video) Bekijk deze video » Zien: Eigenaar van GlobalHair Berkant Dural vraagt om eten bij de buren in Steenrijk, Straatarm Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Steenrijk, straatarm: Tranen van geluk in juwelierszaak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV