Video: Ridouan Taghi komt met bijzonder verzoek in Marengo-proces

Video: Ridouan Taghi komt met bijzonder verzoek in Marengo-proces

In De bunker ging vandaag het Marengo-proces weer verder. Voor het eerst sinds kroongetuige Nabil B. na onbekende medische problemen geen verklaringen kon afleggen, mochten advocaten Inez Weski en Nico Meijering hem ondervragen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Ridouan Taghi</em> komt met bijzonder verzoek in <em>Marengo-proces</em> In De bunker ging vandaag het Marengo-proces weer verder. Voor het eerst sinds kroongetuige Nabil B. na onbekende medische problemen geen verklaringen kon afleggen, mochten advocaten Inez Weski en Nico Meijering hem ondervragen. Tekst gaat verder onder de video. Verzoek TaghiHoofdverdachte Ridouan Taghi wil dat zijn strafzaak wordt afgesplitst van het Marengo-proces. Dat verzoeek deed zijn Inez Weski vandaag op verzoek van haar cliënt, dat zou volgens Taghi namelijk in het belang van de rust van het proces zijn. De rechtbank heeft zich nog niet uitgesproken over de afsplitsing. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Ridouan Taghi komt met bijzonder verzoek in Marengo-proces

Verzoek Taghi
Hoofdverdachte Ridouan Taghi wil dat zijn strafzaak wordt afgesplitst van het Marengo-proces. Dat verzoeek deed zijn Inez Weski vandaag op verzoek van haar cliënt, dat zou volgens Taghi namelijk in het belang van de rust van het proces zijn. De rechtbank heeft zich nog niet uitgesproken over de afsplitsing.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV