Martien in Chateau Meiland: "Can you do for me vlechten?" (video)

Martien in Chateau Meiland: "Can you do for me vlechten?" (video)

Martien Meiland is weer lekker bezig en gooit al zijn taalkennis in de strijd om wat voor elkaar te krijgen, namelijk het vlechten van haren. De Spaanse dame begrijpt echter niets van zijn vraag en staat hulpeloos naast hem, tot grote frustratie van Martien.

De tekst gaat verder onder de video

Martien in <em>Chateau Meiland</em>: &quot;Can you do for me vlechten?&quot; (video) Martien Meiland is weer lekker bezig en gooit al zijn taalkennis in de strijd om wat voor elkaar te krijgen, namelijk het vlechten van haren. De Spaanse dame begrijpt echter niets van zijn vraag en staat hulpeloos naast hem, tot grote frustratie van Martien. De tekst gaat verder onder de video Als de sodemieter weer weg"Doe jij ook waving?" begint Martien het gesprek. De dame kijkt hem aan maar reageert niets. Vervolgens probeert hij het in het Engels: "Can you do for me vlechten?" Ze komen erachter dat de dame alleen maar Spaans begrijpt, maar hier heeft Martien niet echt koek van gegeten. Martien begrijpt dat het lastig wordt en zegt: "We gaan als een sodemieter weg hier!" Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hierboven. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: Martien is bang voor zijn nieuwe wc met ingebouwde föhn Bekijk deze video » Chateau Meiland: babyshower Maxime blijkt nogal wat werk Bekijk deze video »

Als de sodemieter weer weg
"Doe jij ook waving?" begint Martien het gesprek. De dame kijkt hem aan maar reageert niets. Vervolgens probeert hij het in het Engels: "Can you do for me vlechten?" Ze komen erachter dat de dame alleen maar Spaans begrijpt, maar hier heeft Martien niet echt koek van gegeten. Martien begrijpt dat het lastig wordt en zegt: "We gaan als een sodemieter weg hier!"

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Martien in Chateau Meiland: "Can you do for me vlechten?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV