Beste Zangers gemist? Anneke van Giersbergen treedt op met 'Endless road'

Beste Zangers gemist? Anneke van Giersbergen treedt op met 'Endless road'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Anneke van Giersbergen is vanavond helemaal in haar element, ze zingt het nummer 'Endless road' en dat is haar op het lijf geschreven. Het nummer grenst aan het rock-genre en is geschreven door Alides zelf.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Anneke van Giersbergen</em> treedt op met 'Endless road' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Anneke van Giersbergen is vanavond helemaal in haar element, ze zingt het nummer 'Endless road' en dat is haar op het lijf geschreven. Het nummer grenst aan het rock-genre en is geschreven door Alides zelf. Tekst gaat verder onder de video. Endless roadEndless road is één van Anneke haar lievelingsnummers en daarom hoefde ze ook niet lang na te denken deze aflevering. Anneke is op het podium helemaal in d’r element en dat is goed te zien. De andere deelnemers zijn zichtbaar aangeslagen na het optreden van de zangers. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Anneke van Giersbergen treedt op met 'Endless road'

Endless road
Endless road is één van Anneke haar lievelingsnummers en daarom hoefde ze ook niet lang na te denken deze aflevering. Anneke is op het podium helemaal in d’r element en dat is goed te zien. De andere deelnemers zijn zichtbaar aangeslagen na het optreden van de zangers.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers gemist? Anneke van Giersbergen treedt op met 'Endless road' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV