K2 zoekt K3 gemist? Jury oneens over auditie Lisa van der Ven

K2 zoekt K3 gemist? Jury oneens over auditie Lisa van der Ven

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>K2 zoekt K3</em> gemist? Jury oneens over auditie <em>Lisa van der Ven</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de auditie van Lisa van der Ven met het nummer 'Liefdeskapitein', is de jury het al snel oneens. "Dat is kei goed gezongen?" Terwijl er aan de andere kant getwijfeld wordt over de performance van Lisa. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tijdens de auditie van Lisa van der Ven met het nummer 'Liefdeskapitein', is de jury het al snel oneens. "Dat is kei goed gezongen?" Terwijl er aan de andere kant getwijfeld wordt over de performance van Lisa.

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op K2 zoekt K3 gemist? Jury oneens over auditie Lisa van der Ven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV