K2 zoekt K3 gemist? Elise Vanuytrecht met Eyo

K2 zoekt K3 gemist? Elise Vanuytrecht met Eyo

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>K2 zoekt K3</em> gemist? Elise Vanuytrecht met <em>Eyo</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de audities van K2 Zoekt K3 zingt Elise Vanuytrecht het nummer 'Eyo'. Dat doet ze met succes, de juryleden zijn enthousiast en drukken voor de zangeres. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tijdens de audities van K2 Zoekt K3 zingt Elise Vanuytrecht het nummer 'Eyo'. Dat doet ze met succes, de juryleden zijn enthousiast en drukken voor de zangeres.

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op K2 zoekt K3 gemist? Elise Vanuytrecht met Eyo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV