Jinek gemist? Nikkie de Jager over afgedwongen coming out: "Ik werd er letterlijk uitgeduwd"

Jinek gemist? Nikkie de Jager over afgedwongen coming out: "Ik werd er letterlijk uitgeduwd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 24 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Haar coming out was allesbehalve haar eigen keuze. Het werd Nikkie de jager afgedwongen om publiekelijk over haar verleden te vertellen: "Ik werd er letterlijk uitgeduwd."

<em>Jinek</em> gemist? <em>Nikkie de Jager</em> over afgedwongen coming out: &quot;Ik werd er letterlijk uitgeduwd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 24 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Haar coming out was allesbehalve haar eigen keuze. Het werd Nikkie de jager afgedwongen om publiekelijk over haar verleden te vertellen: "Ik werd er letterlijk uitgeduwd." SchreeuwenDie periode heeft haar aan het denken gezet, beauty is leuk, maar ze wil wat betekenen voor de wereld. momenteel zet ze zich in als voorvechter tegen disciminatie en gender-ongelijkheid: "Ik en mijn community kunnen heel hard schreeuwen, maar we hebben de 'hetro normale mensen' nodig." Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Nikkie de Jager over afgedwongen coming out: "Ik werd er letterlijk uitgeduwd"

Schreeuwen
Die periode heeft haar aan het denken gezet, beauty is leuk, maar ze wil wat betekenen voor de wereld. momenteel zet ze zich in als voorvechter tegen disciminatie en gender-ongelijkheid: "Ik en mijn community kunnen heel hard schreeuwen, maar we hebben de 'hetro normale mensen' nodig."

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV