Monic Hendrickx in College Tour: "Ik kan gewoon niet acteren met mijn kut"

Monic Hendrickx in College Tour: "Ik kan gewoon niet acteren met mijn kut"

Monic Hendrickx weigert bijna nooit een rol, maar er is een rol geweest waar zij zich helemaal voor bloot moest geven. Deze heeft de actrice dan ook vriendelijk geweigerd.

Monic Hendrickx in <em>College Tour</em>: &quot;Ik kan gewoon niet acteren met mijn kut&quot; Monic Hendrickx weigert bijna nooit een rol, maar er is een rol geweest waar zij zich helemaal voor bloot moest geven. Deze heeft de actrice dan ook vriendelijk geweigerd. Seksscènes"Ik kan gewoon niet acteren met mijn kut", aldus Hendrickx. Ze is dan ook geen voorstander van seksscènes, dat is haar allemaal wat te kunstmatig. Bekijk het fragment uit College Tour hierboven. College Tour is iedere dinsdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Monic Hendrickx in College Tour: "Ik kan gewoon niet acteren met mijn kut"

Seksscènes
"Ik kan gewoon niet acteren met mijn kut", aldus Hendrickx. Ze is dan ook geen voorstander van seksscènes, dat is haar allemaal wat te kunstmatig.

Bekijk het fragment uit College Tour hierboven. College Tour is iedere dinsdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Monic Hendrickx in College Tour: "Ik kan gewoon niet acteren met mijn kut" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV