Opsporing Verzocht: inbreeksters aangepakt door hond tijdens inbraak in Geldrop

Opsporing Verzocht: inbreeksters aangepakt door hond tijdens inbraak in Geldrop

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 28 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 28 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: inbreeksters aangepakt door hond tijdens inbraak in <em>Geldrop</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 28 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 28 september terugkijken. Op maandag 26 april op klaarlichte dag besluiten twee inbreeksters in een groene Opel Vectra de woning van een vrouw te overvallen die even snel een boodschap aan het halen is. Ze hebben zes minuten nodig om vervolgens met een flinke buit de woning te verlaten. Toch gaat dat niet zo gemakkelijk omdat de hond van de bewoonster de inbreekster te pakken heeft. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: inbreeksters aangepakt door hond tijdens inbraak in Geldrop

Op maandag 26 april op klaarlichte dag besluiten twee inbreeksters in een groene Opel Vectra de woning van een vrouw te overvallen die even snel een boodschap aan het halen is. Ze hebben zes minuten nodig om vervolgens met een flinke buit de woning te verlaten. Toch gaat dat niet zo gemakkelijk omdat de hond van de bewoonster de inbreekster te pakken heeft.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: inbreeksters aangepakt door hond tijdens inbraak in Geldrop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV