Op1 gemist? Philip Freriks groeide op na de Tweede Wereldoorlog: "Een harde tijd"

Op1 gemist? Philip Freriks groeide op na de Tweede Wereldoorlog: "Een harde tijd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Philip Freriks</em> groeide op na de Tweede Wereldoorlog: &quot;Een harde tijd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Philip Freriks groeide op na de Tweede Wereldoorlog: "Het was een tijd van niet lullen, maar poetsen, een harde tijd." In het gezin van Freriks speelde de oorlog een grote rol, hij had namelijk een broer die is omgekomen in die tijd. Daar kon vooral zijn moeder maar moeilijk mee omgaan. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Philip Freriks groeide op na de Tweede Wereldoorlog: "Een harde tijd"

Philip Freriks groeide op na de Tweede Wereldoorlog: "Het was een tijd van niet lullen, maar poetsen, een harde tijd." In het gezin van Freriks speelde de oorlog een grote rol, hij had namelijk een broer die is omgekomen in die tijd. Daar kon vooral zijn moeder maar moeilijk mee omgaan.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Philip Freriks groeide op na de Tweede Wereldoorlog: "Een harde tijd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV